Wat na de aankoop - Wanneer krijg ik mijn product

Na aankoop krijgt u een automatische mail met de order bevestiging opgestuurd. In deze mail krijgt u een link naar de aanmeld pagina van het aangekochte product. Je kan je meteen aanmelden en krijgt direct toegang tot de aangekochte producten. Bij problemen kunt u zich melden op het volgende mailadres: thuiswerkmasterclass@tjmusic.eu of via het contactformulier bij "contact"


Retour

Wij geven op alle service 100% geld terug garantie! Is het product niet zoals verwacht? Dan krijgt u uw geld volledig terug op voorwaarde dat u niet meer dan 30% van de content bekeken heeft. Bij reeds 30% van de online cursus, heeft u reeds de volledige methode en werkwijze meegekregen. vanaf 30% van de cursus word er dieper in de leerstof ingegaan. We geven geen retour als u meer dan 30% van de videocursus bekeken heeft. Dit om misbruik te voorkomen. 


Lidmaadschap

In onze service heeft u ook de mogelijkheid lid te worden van de "Thuiswerk Masterclass VIP" Hiermee bent u vip lid, krijgt u toegang tot het VIP community kanaal en blijft u op de hoogte van de laatste goed converterende methodes, zo zijn wij ervan overtuigd dat jij up to date blijft en je niks hoeft te missen van de laatste evoluties. Dit lidmaadschap is volledig vrijblijvend en altijd gemakkelijk opzegbaar, dit lidmaadschap kost 45/mnd excl btw , bovendien is er 30 dagen proefperiode waardoor je deze service kan uittesten voor slechts 1,25€.