Over ons

De Thuiswerk Masterclass is opgericht door Tom Weedaege om jouw persoonlijk op weg te helpen met je online bedrijf. Met onze cursussen crieëren we succesverhalen. We helpen ook startende online ondernemers met het kiezen van de juiste, winstgevende strategie en internet tools. Met onze jarenlange ervaring in e-commerce, online marketing, hoger komen in google (SEO), bol.com, Amazon, Instagram & Facebook hebben wij doeltreffende strategieën ontwikkeld hoe jij ook op internet geld kan verdienen. Ons doel is gericht op resultaat en dit alles zonder loze beloftes of (zoals veel op internet)  valse marketing goeroe technieken.

Samen aan de slag met jouw online project! Let's GO! 

Over mij

Hey,

fijn dat je hier bent! Ik ben Tom Weedaege, meer bekend als "Thomas Julian" Reeds 14 jaar bouw ik aan mijn muzikale weg in Belgie en Duitsland. Muziek is mijn passie, maar 5 jaar geleden besloot ik een online bedrijf op te starten om een zekerheid en passief inkomen op te bouwen. Het zorgde voor een gerust hart tijdens de corona periode. Door Affiliate marketing doe ik elke dag wat ik graag doe, en kan ik mij 100% focussen op wat ik graag doe! Mensen helpen..

 

Ik krijg veel voldoening uit het helpen van mensen, en tenslotte draait alles om het ontmoeten van die ene persoon die je next level tilt.