gratis thuiswerk masterclass

Wat is een affiliate netwerk

Wat is een affiliate netwerk? Een affiliate netwerk is een online platform waar je gratis jouw affiliate links kan bekomen, om ze vervolgens te promoten op je kanalen. Het is dus de plaats waar de aanbieders hun affiliate links toegankelijk stellen. Het affiliate netwerk zorgt ervoor dat alles geautomatiseerd is en dat alle date bijgehouden word. Zo krijg je in jouw account met één oogopslag een inzicht in je commissies, statistieken of uitbetalingen die nog moeten gebeuren. 

Er bestaan verschillende platformen waar je jouw affiliate links bekomt, al kan je bij de grotere bedrijven steeds onderaan de website meestal een linkje vinden naar het partner programma waar je jouw dan kan aanmelden en je unieke links kan bekomen. 


Voorbeelden van platformen zijn: 

1. Paypro

2. Tradetracker

3. Awin

4. Plug & Pay 


Het affiliate netwerk waar is het programma waar je een overzicht krijgt in jouw commissies, of je vind er ook alle producten terug die je kan promoten. Je kan je inkomsten en statistieken tracken. 

Hoe verdienen affiliate netwerken hun centen? 

Jawel, een account hebben op een affiliate netwerk is volledig gratis als affiliate, je krijgt dus gratis toegang tot tal van producten die je kan promoten. Hoe komt het netwerk dan aan hun centen? Wel, het is zo dat het affilaite netwerk een klein percentage claimt van de verkoopprijs, zo bekomen ze hun inkomsten. Dit heeft helemaal geen invloed op het bedrag die jij ontvangt na een verkoop. 

Affiliate website maken? 

WIl jij aan de slag met affiliate marketing? 

Leer alles van A tot Z in een volledig stappenplan, zeg "nee" tegen beginnersfouten en neem meteen een vliegende start

Ga naar onze review van de Thuiswerk Masterclass >>

affiliate marketing cursusReactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: