Thuiswerk Masterclass

Wat is een affiliate link?

Wat is een affiliate link? Een affiliate link is een gepersonaliseerde URL link die je krijgt waarmee je als affiliate partner klanten doorstuurt naar de verkooppagina van het product of dienst die je promoot. Jouw affiliate link is een unieke link waarmee het affiliate netwerk weet dat jij de commissie moet ontvangen.

Deze affilaite link is uniek en wordt door de adverteerder speciaal gemaakt voor de affiliate.

Een affiliate link ziet er hetzelfde uit, je kan geen verschil merken met een normale link. Het voordeel van een affiliate link is dat de adverteerder door middel van de gemaakte link in de gaten houd wie er op de link klikt, waarna je als affiliate betaald wordt voor de doorgestuurde klanten. Dit volledige systeem gebeurt uiteraard automatisch in een affiliate netwerk.

Waar kan ik mijn affiliate link krijgen?

Wil jij producten promoten en hiervoor commissies ontvangen? Goed idee! Je kan echt veel geld verdienen met affiliate marketing! Je kan hiervoor terecht bij een affiliate netwerk.

Affiliate netwerken zijn platformen waar je gratis toegang tot krijgt en je jouw persoonlijke links kan aanvragen. Voorbeelden van zo'n netwerken zijn Paypro, Plug & Pay, Tradetracker, Awin,..

Voorbeeld van een affiliate link

Aan een affiliate link kan je niks bijzonder merken. Een affiliate link is vaak lang.

Dit is een voorbeeld van een affiliate link:  https://thuiswerkmasterclass.plugandpay.nl/r?id=5vQ7e9uN

Hoe kan ik mijn link verbergen?

Je kan ervoor zorgen dat het niet meer zichtbaar is dat je een product promoot. Je kan jouw link korter maken door jouw link te cloaken.

Wil jij meer te weten komen over affiliate marketing? Lees dan zeker deze blog >>

Affiliate link promoten

Hoe kan ik geld verdienen met affiliate marketing? Het promoten van een affiliatie link kan je op verschillende manieren. Je kan je link promoten via een blog, website, sociale media, .. er zijn tal van manieren om geld te verdienen met affiliatie marketing, het komt erop neer om creatief te zijn en door te zetten.

Bij affiliatie marketing is het wel belangrijk om een goede start te nemen en je hiervoor te laten begeleiden. Dé nummer 1 masterclass van Nederland en Belgie is de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 . Momenteel heeft de cursus 90% korting waardoor je de volledige cursus kan aanschaffen voor slechts 47€

Ga nu aan de slag met affiliate marketing >>

affiliate marketing cursus

Reactie plaatsen

Hoe ik 5-10K+ per maand verdien!
Bekijk mijn resultaten & hoe ook jij dit kan toepassen: